Anemone, bløddyr og snegle til saltvand

Her på siden finder du hele vores udvalg af levende dekoration og øvrige dyr til akvariet. Er du på udkig efter anemoner, børsteorme, rejer, krabber, hummere, snegle, eremitkrebs, søstjerner eller søpindsvin, er du havnet det rette sted. Udvalget er stort, og det er vores ekspertise også, så spørg endelig, hvis der er noget, du er i tvivl om, eller der er noget, du ikke kan finde.

BEMÆRK! Anemoner, bløddyr og snegle sælges kun i vores butik i Tårnby.

Anemoner og børsteorme

Eramitkrebs til saltvand

Hummere til saltvand

Krabber til saltvand

Rejer til saltvand

Snegle til saltvand

Søagurk til saltvand

Søhare til saltvand

Søpindsvin til saltvand

Søstjerner til saltvand

Hvad skal jeg bruge anemoner til?

Det gælder med saltvandsakvarier som med ferskvandsakvarier – jo flere planter, fisk, øvrige dyr og pynt, du putter i det, jo smukkere bliver dit levende kunstværk. Og anemoner – eller søanemoner, som de også kaldes – bidrager i høj grad til det dekorative.

 

Hvad er søanemoner?

Anemoner/søanemoner har absolut intet til fælles med de små, hvide forårsbebudere, du kan finde i skovbunden, når solen begynder at titte frem efter vinteren. De er ikke engang planter, men derimod en art inden for koraldyrene. Søanemonen er beklædt med tentakler med nældeceller, som den bruger til at lamme og fange små dyr med og føre ind i munden, der sidder i midten.

 

Fisk og anemoner

Søanemoner spiser ikke fisk, så du kan roligt have nogle af dem i dit saltvandsakvarium. Hvis du har klovnfisk, kunne det især være interessant, for i naturen lever søanemoner og klovnfisk sammen i en form for symbiose. Det er imidlertid ikke bare lige at genskabe en sådan symbiose hjemme i akvariet, men hvor intet vover, intet vinder …

 

Spørg os til råds om søanemoner

Der er mange forskellige typer og arter af søanemoner og øvrige dyr til akvariet at vælge imellem. Hvilke du foretrækker er naturligvis op til dig, men hvis der er noget, du er i tvivl om vedrørende pasning eller i forhold til, hvilke arter der er gode sammen med hvilke fisk, er det bare at besøge en af vores butikker og spørge os til råds. Vi står altid klar med råd og vejledning og glæder os til at tale med dig.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund