PVC-rør og fittings

PVC LIM Fittings

Der anvendes PVC alle steder, men vores PVC er godkendt til drikkevand. Så du kan roligt anvende dem til swimmingpoolen, Spaen, boblebadet, akvariet, ferskvandsakvariet, eller saltvandsakvariet. Selv ved større havedamme er det nemt at anvende, hvis man ønsker filteret lidt væk. PVC limefittings er i grå farve i overensstemmelse med gældende standarder. De samles med PVC lim.

Så hvis du er fiks på fingrene, kan du bygge dit eget rørsystem til akvariet. F.eks. til vandpåfyldning og aftapning med gennemføring, så det er nemt at trække vandet ud af akvariet eller at have et eksternt filter i kælderen eller bare længere væk fra selve akvariet.

Vi har også dele, der gør det muligt at bygge sit eget filter – mulighederne er mange, og du finder alle delene her. Spørg os gerne til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Andre pvc dele

PP Rørbærer til PVC Trykrør

PVC Blød vinkel

PVC grå flexslange

PVC Grenrør 45 Grader

PVC Kontraventil

PVC Kryds

PVC Kuglehane

PVC Lim og Rensevæske

PVC Overgang Med Udvendigt Gevind

PVC Plastskiver (CAW)

PVC Reduktions Bøsning

PVC Samlemuffe

PVC Slangestuds

PVC Slutmuffe

PVC T-stykke

PVC Tankgennemføring

PVC Trykrør

PVC Union

PVC Vinkel 45 grader

PVC Vinkel 90 grader

Reservedele til PVC Fittings

Sprinklersystem

Byg dit eget rørsystem

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil bygge dit eget rørsystem til dit ferskvandsakvarium eller saltvandsakvarium. Måske kan du ikke umiddelbart finde et, der passer perfekt til dine behov – måske er du fiks på fingrene og kan godt lide at have et projekt at nørkle med.

Under alle omstændigheder er det en sjov ting at give sig i kast med, og her på siden finder du hele vores udvalg af rør og fittings i PVC. Vi har alt fra bløde vinkler til kuglehaner, flexslanger og overløbskamme og meget, meget mere. Det er bare at se dig omkring – og spørge, hvis du leder efter noget, du ikke umiddelbart kan finde.

Hvis rørsystemet til dit saltvandsakvarium trænger til at blive om- og udbygget, så kan du kaste dig over at klare det selv. Et meget nyttigt rørsystem kunne feks. være et til at fylde vand på og tappe af med gennemføring. Det gør det nemt at skifte vandet i akvariet.

Her på siden har vi samlet en komplet oversigt over alle vores PVC-rør og fittingsdele – og har du behov for det, har vi også dele til at bygge et akvariefilter

Byg dit eget rørsystem til saltvandsakvariet

Hvis du ikke kan finde et rørsystem til dit saltvandsakvarium, som har præcis de specifikationer, du har behov for, kan det være nærliggende at give sig i kast med at bygge et rørsystem selv. Hos MiniZoo finder du alle de rør og fittings i PVC, du har behov for, hvis du har mod på det – det er ikke så svært, når man først kommer i gang, og det er altid sjovt at have et projekt at nørkle med. Vores sortiment omfatter alt lige fra grå flexslanger og kuglehaner til plader, reduktionsbøsninger og vinkler. Og meget mere. Alt er i PVC og meget fleksibelt og holdbart at arbejde med. Har du spørgsmål, og/eller er der noget, du ikke kan finde, så spørg os til råds – vi hjælper gerne.

 

PVC fra anerkendte producenter

Som med alle vores øvrige produkter er samtlige af vores PVC-rør og -fittings til saltvandsakvariet fremstillet af specialiserede og anerkendte producenter. Det betyder, at du ikke behøver bekymre dig om lækage, uforudsete brud, pakningerne lækker eller er utætte eller andre uhensigtsmæssigheder, og at du trygt kan stole på, at dit hjemmebyggede rørsystem har en lang levetid. Vores priser er fornuftige og beror på, at rørsystemet skal have en lang levetid.

Hvis du selv har begivet dig ud i at bygge og/eller installere en havedam, eller du har fået lyst til at om- eller udbygge det eksisterende rørsystem, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du en oversigt over samtlige PVC-rør og -fittings til havedamsbrug. Klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på, og se hele udvalget. Hvis du er i tvivl om, hvilke dele du skal bruge for at bygge dit drømme-rørsystem, er det bare at spørge – vi rådgiver og vejleder hellere end gerne.

Skræddersyede rørsystemer

Fordelen ved at bygge sit eget rørsystem til havedammen er, at du kan få det præcis, som du gerne vil have det. Du kan lave så mange forgreninger, snoninger, mv., som du vil – uanset hvilken vej du vil føre vandet, har vi rør og fittings, der kan klare opgaven. Samtlige rør og fittings i denne kategori er fremstillet af holdbar PVC, som har en lang levetid og er fleksibelt og nemt at arbejde med. Vores sortiment er stort og omfatter bl.a. kuglehaner, reduktionsbøsninger, grenrør, samlemuffer og meget andet – naturligvis i flere forskellige størrelser og diametre.

 

Holdbar og fleksibel PVC

Når du selv bygger et rørsystem til din havedam med PVC-rør og fittings fra MiniZoo, er du garanteret et holdbart produkt, der er nemt at arbejde med og tillige meget fleksibelt. Lige som vores øvrige produkter er vores udvalg af PVC-produkter til havedammen fremstillet af kendte producenter, og du kan derfor trygt stole på, at vandet til din havedam er i trygge hænder og tætte rør.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund