Plastrør og slanger til akvarier

Her på siden har vi samlet vores udvalg af plastrør og slanger til brug til ferskvandsakvarier eller saltvandsakvarier. Vi har både havespiralslanger, plastrør og øvrige slanger, der passer til netop dit akvarium, og har du brug for noget, du ikke umiddelbart kan finde, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi formentlig skaffe det til dig.

Plastrør

Plastslanger

Silikoneslanger i metermål

Uanset om du har behov for en eller mange meter rør og slanger til saltvandsakvariet, så kan du få det hos MiniZoo. Størstedelen af vores produkter inden for kategorien bliver solgt i metermål, da du derved kan købe præcis den længde, du skal bruge – og slipper helt for spild. Kravene til længden på slanger og rør varierer nemlig meget alt efter størrelse og placering af dit akvarium. Vores slanger passer til flere forskellige typer pumper (f.eks. luft- og akvariepumper) – se på det enkelte produkt for yderligere specifikationer.

 

Diskrete akvarieslanger

Der er mange forskellige ting at bruge plastrørene og slangerne til i fersk eller saltvandsakvariet, og de fås oven i købet i diskrete farver, så de passer til akvariet og ikke syner alt for voldsomme. Det er desuden nemt at rigge slangerne til, så de passer til dig og i dit akvarium, og du kan også gemme dem lidt af vejen, hvis du har et akvarieskab.

 

Kontakt os

Er der noget, du er i tvivl om med hensyn til dit fersk eller saltvandsakvarium i almindelighed og plastrør og slanger til det i særdeleshed, står vi klar med vores ekspertise. Kom forbi en af vores butikker – så kigger vi på det sammen og finder den bedste løsning til lige netop dig.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund