Saltvandsbøger

Mængden af information, der er værd at vide noget om, når du har – eller overvejer at anskaffe dig – et saltvandsakvarium, kan virke overvældende. Men med en eller flere gode bøger om emnet, er du hjulpet et godt stykke ad vejen, og for overskuelighedens skyld har vi samlet alle vores bøger om saltvandsakvarier. På den måde kan du nemt og hurtigt udse dig den kategori, du gerne vil vide mere om, og finde den litteratur, der er mest relevant for dig.

Saltvand Generelt

Fiskelitteratur, der gavner

Alle har godt af at blive bare en lille smule klogere fra tid til anden, og akvarister er ingen undtagelse. Som (vordende) indehaver af et saltvandsakvarium er der mange vedkommende bøger at kaste sig over – var det f.eks. noget med en bøg eller et magasin om koraller, eller hvad med et katalog og/eller en begynderguide til saltvandsakvariernes verden. Eller noget helt tredje.

 

Smuk, smukkere, koraller

Koraller er udfordrende at få til at trives i saltvandsakvariet, men med få tips og tricks kan det sagtens komme til at fungere. Investér i et eller flere af vores magasiner om netop koraller og deres pasning og pleje – så kommer det til at gå som en leg. Ud over at være gode for vandkvaliteten er koraller meget smukke og hjælper med til at gøre dit akvarium utrolig dragende at se på.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund