Fugletilbehør

Som til de fleste andre hobbyer hører der forskelligt tilbehør med til det at holde fugle. Her på siden har vi samlet alt inden for fugletilbehør – vælg bl.a. mellem foder- og vandskåle, net, transportæsker og vandautomater/drikkekar. Alt tilbehør til fugle er i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Er du i tvivl om, hvilket tilbehør, der passer bedst til netop dine fugle, er du altid velkommen til at kontakte vores professionelle og kompetente personale, der vil hjælpe dig bedst muligt.

Fangstnet og plejemidler til fugle

Foder & vandskåle

Transport af fugle

Vandautomat og drikkekar samt badehuse

Vandautomater og drikkekar

Hos MiniZoo finder du en lang række forskellige vandautomater og drikkekar, der giver dine fugle nem adgang til frisk drikkevand, og som samtidig sørger for, at hele buret ikke bliver overpjasket med vand, når fuglene bliver ekstra ivrige. Eller at dine fugle kommer til at klatte i vandet, for den sags skyld. Vi har flere forskellige drikkeflasker, kar og vandautomater – nogle fungerer kun til vand, mens andre fungerer til både vand og foder. Fælles for dem er, at langt de fleste er til at montere på siden af buret (typisk udvendigt), og at de er nemme at gøre rene og tømme/fylde op. Vi har også mere traditionelle vand- og foderskåle til at montere på indersiden af buret og/eller i en åbning i buret.

 

Transportkasser

Af og til kan det være nødvendigt at transportere dine fugle – enten fordi du har købt nogle nye (f.eks. i en af vores butikker) eller de skal skifte bur eller ejer. Eller noget helt fjerde. Uanset hvad årsagen er, så har vi egnede transportæsker til nem og sikker transport af dine fugle. Husk, at transportkassen skal matche fuglenes størrelse, så den hverken bliver for stor eller for lille.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund