Tilbehør til fuglebure

Hvis du var fugl i et fuglebur, ville du formentlig gerne have, at det indeholdt lidt mere end en pind at sidde på. Det vil din(e) fugl(e) også gerne, og derfor har vi samlet hele vores store udvalg af tilbehør til fuglebure på denne side. Her er alt, hvad et fuglehjerte kan begære af gynger, stiger, spejle, snackbarer, mv. – alt fremstillet i høj kvalitet af producenter med lang erfaring i branchen. Klik på den kategori, du gerne vil vide mere om, og find det produkt, du skal bruge. Hvis du leder efter noget, men ikke kan finde det, er du altid velkommen til at give lyd – så skal vi gøre vores bedste for at skaffe det til dig.

Bundlag til fuglebure

Gynge

Pinde og tov til bure

Snackbar til Papegøjer

Stiger til fuglebure

Gyng, sving, hop, kravl …

Fugle er aktive og legesyge væsener, og netop derfor har de brug for stimuli. Ellers sidder de bare i buret og sidder, og det er der jo ikke meget ved – slet ikke, hvis de begynder at udvikle uhensigtsmæssig adfærd, hvor de bider i buret, mv. Hos MiniZoo finder du et stort udvalg af sjovt og spændende tilbehør til fugleburet – miks og match efter behov, så du kan aktivere din fugl og samtidig indrette fugleburet præcis, som du vil!

 

Badehus

Det er både sjovt og kølende at tage sig en dukkert, når man får det lidt varmt. Fugle elsker at pjaske i vand, og med et badehus/badekar til fugle, der er nemt at hænge på siden af buret eller stille på bunden, er det ingen sag for din fugl at pjaske og nette sig lidt, når den får lyst til det. Med kant og tag, så der ikke kommer vand i hele buret under legen.

 

Gynger i træ

Gør buret sjovt og udfordrende for din fugl – investér i en gynge i træ eller bomuld, som den kan bruge til at svinge sig i, holde balancen på og generelt have det sjovt med. Gyngerne er meget robuste og kan holde til lidt af hvert. Og det er faktisk tilfældet med al vores tilbehør til fuglebure – kvaliteten er helt i top, og produkterne kan tåle at blive brugt og hakket i. Derfor behøver du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt eventuelt ødelagte produkter kan gøre skade på din fugl – så længe du sørger for at købe kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter og forhandlere, kan du trygt udstyre dit fuglebur med alskens tilbehør.

 

Fuglesand

Det er vigtigt, at du sørger for at holde fugleburet rent og fint. En nem måde at gøre det på er ved at bruge fuglesand eller sandpapir i bunden af buret. Ud over at det ser pænere ud, end hvis der bare ligger en avis eller andet, så er det nemt at skifte (bare smid det ud, når det er blevet beskidt, og strø noget nyt ud), og så hjælper det med at slibe dine fugles kløer, når de går på det.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund