Figurer og fiskerør til havedam

Gør din havedam til noget helt særligt ved at dekorere både i og omkring dammen med hhv. fiskerør, fugle og springvandsfigurer. Dekorationen bidrager til hyggen, stemningen og hele ’looket’, og så er den samtidig med til at slå din personlighed og identiet som havedamsejer fast. Her på siden finder du hele vores udvalg af figurer og fiskerør til havedam – klik på den underkategori, du gerne vil se nærmere på.

Figurer

Fiskerør

Den personlige havedam

Lige som indretningen af dit hjem gør det, gør indretningen af din havedam det samme – siger noget om din personlighed. Valg af dekoration er utrolig individuelt, og ikke to havedamme er ens. Sæt dit helt eget præg på havedammen ved at vælge guldfiskerør, dekorationsfugle og/eller springvandsfigurer. Se vores udvalg her på siden.

 

Hvad er et guldfiskerør?

Som navnet antyder, er et guldfiskerør et rør til guldfisk. Røret placeres i havedammen, hvor det stikker op over overfladen. Fiskene søger ind og op i røret, da vandet i røret er varmere, og det er utrolig fint at se på fiskene, der nærmest ser ud som om, de svæver. Fås i forskellige dimensioner – er fremstillet af plexiglas, der gør dem nemme at vedligeholde og utrolig holdbare.

 

Springvandsfigurer

Der findes et væld af forskellige springvandsfigurer til havedammen, der alle har til formål dels at skabe stemning i haven, dels at ilte vandet. Springvandsfigurerne fås i en lang række designs og materialer og er alle robuste i forhold til det danske vejrlig. De fleste figurer leveres komplet med slange og adapter til tilslutning af pumpe.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund