Havedamsslanger

Ingen havedam uden slanger. Havedamsslanger, altså. Dem af PVC eller andet kunstmateriale – ikke de levende af slagsen. Her på siden finder du hele vores udvalg af flexslanger og spiralslanger til brug til din havedamsinstallation. Vi har mange forskellige længder, diametre og typer af slanger. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, præcis hvilken type slange, du skal bruge – så hjælper vores faguddannede personale efter bedste evne!

PVC Grå flexslange

Spiralslanger

Forskellige slanger til forskellige formål

Der findes flere forskellige typer havedamsslanger, og hver type har hver sit formål. Typisk bruges PVC-limslanger til at forbinde direkte til fittings, samt til nedgravning, o.a. Flexslanger er den klassiske slange til havedamsbrug, og det er dem, du skal bruge til at forbinde pumpe, filter, mv.

 

Hvorfor bruge flexslanger?

En flexslange er, som navnet antyder, fleksibel. Den er nem at bruge, og den tilpasser sig det, den sættes sammen med, så du kan let udligne eventuelle forskelle, når du monterer den. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige diameter, når du investerer i flexslanger, og du bør også tage stilling til, om den er ru/riflet eller glat. Den riflede version giver mere modstand (bruger mere energi) end en havedamsslange uden rifler, men den er i reglen også mere fleksibel, da vægtykkelsen er mindre. Har du brug for vejledning til valg af slange og/eller diameter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund