Net og tilbehør til havedam

Net er praktisk tilbehør til havedammen, da de gør det nemt at fiske fremmedlegemer, nedfaldne blade, døde fisk, eller andre uhensigtsmæssigheder op af bassinet. Dels giver jævnlig rensning af dammen et sundere vandmiljø, dels ser det pænere ud. Her på siden finder du hele vores udvalg af net og øvrigt tilbehør til havedamme, der bl.a. omfatter gødning til havedamsplanter, inspektionsnet, diverse haveudstyr og -tilbehør, samt vintersikring/isfrisæt, der gør, at din havedam ikke fryser til om vinteren. Klik på den kategori, du gerne vil se nærmere på, og spørg, hvis der er noget, du ønsker at vide mere om.

Net

Løvnet, inspektionsnet og fiskenet

Du kan få mange forskellige typer net, og her hos MiniZoo finder du bl.a. koi-net, almindelige fiskenet, inspektionsnet, så du nemt kan holde øje med dine fisk og deres velbefindende, og løvnet til at lægge over havedammen om efteråret, så du slipper for ekstraarbejde, når bladene falder af træerne. Det kan dog ikke undgås, at der falder en smule løv i dammen – husk at rense det op, før vinteren, da det ikke bidrager til et godt vandmiljø og i værste tilfælde kan øge risikoen for fiskedød.

 

Isfrisæt/vintersikring

Selv om den danske vinter ikke ligefrem er forudsigelig, er det næsten 100 % sikkert, at vi får en eller flere dage med frost. Det kan gøre det af med dine fisk, så det er vigtigt, at du sætter ind med vintersikring, så de kan overleve hele vinteren i havedammen. Vintersikring kræver imidlertid en smule forberedelse, så husk at gå i gang i god tid, og undlad at vente til temperaturerne er alt for lave. De fleste havedamsfisk dør ved temperaturer på 2°C og derunder. Hos MiniZoo finder du forskellige isfrisæt, der gør havedammen til et dejligt sted at opholde sig om vinteren, hvis man er fisk.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund