Haveudstyr

En af vores store passioner hos MiniZoo er haveliv, dyreliv og i det hele taget naturen. Derfor sælger vi også høns til haven, swimmingpools og udlejer diverse maskiner, som kan være for dyre at købe, hvis du kun skal bruge dem nogle få gange. Stik snuden i jorden, og gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden.

Musefælder, rottefælder og skræmmere

Swimmingpools

Udlejning af maskiner

Vildfuglefoder & Hønsefoder samt udstyr

Høns i haven

At have høns i haven er for de fleste en barndomsdrøm, som forhåbentlig bliver opfyldt i det voksne liv. Der findes nemlig ikke noget så vidunderligt som at gå ud i haven i slåbrok og hente sine helt egne friske, hjemmelagte æg. Og så kagler høns hyggeligt og giver liv på matriklen på lige fod med fuglenes kvidren.
Høns i haven er over de sidste 10 år blevet mere og mere populært i tråd med den store bølge af urban gardening, hvor hjemmedyrkning og grønt i byen har kastet sit store rodnet. At holde dyr i byen (eller bare i tæt beboede områder) hedder urban farming og er skridtet videre, men med samme ideologiske afsæt: At gøre os selvforsynende og sørge for, at vi spiser gode, sunde, friske råvarer. Og i den tankegang passer høns utroligt godt ind, for når de er færdige med at lægge æg, smager de jo fantastisk til alverdens retter som coq au vin, butter chicken eller bare i ovnen med friske citroner, rosmarin, olie og rigeligt salt.

Hønsehuse og foder til høns i haven

Vores store passion for dyr skinner også igennem, når det kommer til høns (og andre dyr) i haven, og her på siden har vi derfor et dejligt udvalg af både hønsehuse og foder til høns i haven. Som med andre af vores produkter sætter vi en ære i at rådgive dig så godt som muligt, så du er rustet til et liv med dyr, og du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os eller komme ned i en af vores butikker og spørge os til råds. Når du bestiller her på siden, skal du være opmærksom på, at du ikke kan bestille levende dyr, for dem kan vi selvfølgelig ikke sende med posten.


Swimmingpools til haven

Hvorfor gå hele vejen til stranden eller starte bilen mod svømmehallen, når du kan installere en pool midt i haven? Det spørgsmål har vi også stillet, og derfor sælger vi alt til pools i haven og alt det tilbehør, du har brug for, for at holde poolen ren og fri for bakterier. Med det rette udstyr er det ligetil, men du er nødt til at have det, for ellers kan poolen blive en store bakterieopsamler.

Hvordan holder jeg min swimmingpool ren?

En pumpe og et filter er et must, ligesom tilstningsstoffer, der fjerner bakterier, er en del af enhver poolejers poolsæt. Husk at læse grundigt på pakken, inden du doserer, eller spørg os til råds. Det er meget vigtigt, at du hverken kommer for meget eller for lidt kemi i vandet, for at det skal virke optimalt og ikke genere din hud og øjne. 


Gode tips til en ren swimmingpool

Det er også vigtigt, at du gør, hvad du kan, for at minimere antallet af bakterier. Fx må menneskets bedste ven, hunden, desværre ikke bade med, selv om det er hyggeligt, og hunden elsker det. Den er fyldt med bakterier, der gør poolen 3 gange så beskidt, som hvis den ikke svømmer med. Det er også en god idé at overdække poolen, når du ikke bruger den, så insekter, nedfaldne frugter, blade mv. ikke kan ligge og gøre vandet beskidt. Er der alligevel faldet noget ned, kan du med fordel fiske det op med et net – om ikke andet så for din egen skyld. Det er sjovere at ligge i en pool, der er ren og delikat, end en, der flyder med døde fluer og andet godt fra haven. Sidst er et godt tip at stille en balje med vand foran poolen, som du kan dyppe dine fødder i, inden du hopper i. Der sidder især meget skidt og snavs under tæerne, som er godt at få væk inden badeturen – og vent også gerne med solcremen, til du er tør og afkølet på solstolen i haven – i stedet for at smøre den på, lige inden du bader. Med andre ord: Brug din sunde fornuft, og gør dit, så vandet forbliver så rent som muligt.

Rigtig god badetur.

 

Maskinudlejning

Selv om hårdt arbejde giver store muskler, er der alligevel noget arbejde, vi ikke selv kan klare og må få maskinerne til at hjælpe os med. Store maskiner er dog dyre, og det kan selvfølgelig slet ikke svare sig at anskaffe en stor maskine til en enkeltstående opgave. Derfor tilbyder vi hos MiniZoo også, at du kan leje maskiner, stilladser og varmeblæsere. Kontakt os og høre mere om udlejning af entreprenørmaskiner.

Musefælder

Selv om dyr er vores store passion, har vi remedierne til udryddelse af mus, rotter og skræmmere. Gnavere specielt købt som kæledyr, fx kælemus og ørkenrotter, er mere end velkomne, mens mus og rotter som skadedyr hurtigst muligt skal ud af vores hjem. Vær opmærksom på, at hvis du bruger en musefælde, som fanger musen levende, skal du sætte musen ud mere end 5 km fra din bopæl. Ellers render den bare tilbage og fortsætter sit skadedyrsarbejde i dit hjem. Det lyder vildt, men mus’ navigationssans er yderst veludviklet, og da de er territoriale dyr, foretrækker de at komme tilbage til netop dit (deres eget) hus – selv om der også er mad andre steder. Er det for besværligt at køre musen langt væk, kan du vælge en klapfælde, som slår musen ihjel i det sekund, den lugter osten. En klapfælde er den mest humane måde at slå en mus ihjel på frem for eksempelvis gift. Og så kan mus i øvrigt meget bedre lide spegepølse end ost, så kom hellere et stykke salami i fælden, selv om det ikke helt matcher det, Disney har bildt os ind …

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund