Musefælder, rottefælder og skræmmere

 

Lige så søde tamme mus og rotter er, lige så ubehagelige kan deres fritløbende slægtninge være. Og selv om de kan se bedårende ud, er dommen klar: Mus og rotter er skadedyr, der kan gøre stor skade i både hus og kloakrør. Derfor gælder det om at komme af med dem i en fart, hvis de én gang har fået adgang til dit hus eller din kloakering. Her på siden kan du se vores samlede udvalg af muse- og rottefælder. Vi har også melmøl-fælder til ubudne gæster i dit forrådskammer samt ultrasoniske katte-skræmmere. Se mere nedenfor.

Melmølfælder

Muse- og rottefælder

Skræmmer

Forskellige typer muse- og rottefælder

Der findes flere forskellige måder at fange mus og rotter på, og her hos MiniZoo har vi et bredt udvalg. Alle vores fælder lokker skadedyrene til vha. madrester eller øvrige lokkemidler. I den klassiske klapfælde (eller smækfælde, som den også kaldes) bliver musen eller rotten slået ihjel, mens fælder udformet som et lille bur fanger dyret i live. Hvis du foretrækker sidstnævnte type fælde, er det vigtigt, at du tilser den minimum en gang i døgnet – og gerne mere. Når du tømmer fælderne, skal det ske mere end en kilometer fra dit hjem, da du ellers risikerer, at musen finder hjem igen.

 

Skræmmere

Det er imidlertid ikke altid ’kun’ mus og rotter, der kan gøre livet surt for husejere. Strejfende katte kan også være generende, når de betragter din have og/eller grund som sit helt eget territorium. Det er der heldigvis råd for: Vores ultrasoniske katte-skræmmer udsender lyde, mennesket ikke kan opfange, men som er ubehagelige for kattene, der holder sig væk. En nem og human måde at fjerne problemet fra din have.

 

 

En anden form for skræmmer er vores store rovfuglesilhuetter – klistermærker, du sætter på store flader (typisk vinduer) for at forhindre fugle i at flyve ind i dem. Nemt og dekorativt.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund