Swimmingpools

En swimmingpool behøver ikke kun at være noget, der findes i svømmehallen eller på charterferien. Med relativt få midler kan drømmen blive til virkelighed hjemme i baghaven, og med et snuptag får du dit eget, private rekreationsområde, hvor du kan køle dig ned i varmt vejr, friske dig op på søvnige morgener og/eller holde årets fest med alle vennerne en lun sommeraften. Mulighederne er mange, og MiniZoo hjælper dig med at gøre dem til virkelighed. Se vores store udvalg af pools og tilbehør her på siden.

Swimmingpool rensere

Det er nemt at få en swimmingpool

Det behøver ikke være så vanskeligt at få en swimmingpool. Med lidt planering kan du installere en swimmingpool på en weekend – til stor glæde for hele familien. Swimmingpoolen kan bruges det meste af året med det rette udstyr, der dels gør det nemt at holde poolen ren, dels sørger for, at den fungerer optimalt, når den er i brug. I denne kategori har vi samlet alt, der vedrører swimmingpools – lige fra den formstøbte swimmingpool til pumper, sandfilter, belysning, mv.

 

Ekstraudstyr til swimmingpoolen

 

Når du har installeret en swimmingpool, og du har en pumpe og et filter – så er du egentlig ganske godt kørende. Det vigtigste er jo, trods alt, at kunne holde poolen ren og i gang. Men husk nu, at du kan få mange forskellige slags ekstraudstyr til poolen. Ekstraudstyr, som gør det endnu sjovere at være pool-ejer. Var det fx noget med belysning i og omkring poolen? På den måde kan du tage en svømmetur i nattens mulm og mørke uden at være bange for at falde eller træde forkert. Har du børn i familien, kan det være, at de ville sætte pris på lidt legetøj til poolen – se nærmere under kategorien Legetøj. Og har du behov for ekstra klor eller øvrige tilsætningsstoffer til vandet, er det også en mulighed. Dyk blot længere ned i vores kategorier for at se nærmere på alt vores tilbehør og ekstraudstyr til swimmingpools – det vil du ikke fortryde.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund