Hundeguf og tyggeben til hunde

Ud over at fungere som snack og lækker godbid, så har hundeguf og tyggeben til hunde også andre funktioner. De forskellige gnavegodter er nemlig gavnlige for hundens tænder, de er sunde, og så er de god tidsfordriv. Gå på jagt efter det, du skal bruge, og giv lyd, hvis du ikke finder, hvad du søger. Så vil vi gøre vores bedste for at skaffe det til dig.

Denta Fun godbidder

Dental Snack til hund

Godbidder

Is og slikkepinde til hunde

Knudeben og Presset ben

Kød og tyggeben

Marvben og klove

Natursnack til hunde

Pølser, kiks & fisk

Belønningsgodbidder til træning og hygge

Når du træner med hunden, og/eller den har været ekstra sød og dygtig, er det godt at kunne forkæle den med en hundegodbid. Hos MiniZoo fører vi flere forskellige slags, der alle smager godt, er fedtfattige og har tandrensende effekt. Nogle af dem er hurtigere at spise end andre – disse er særligt gode til træning, fordi de er væk i en ruf. De særligt lækre godbidder er også velegnede som belønning ved træning, så hunden har endnu større incitament for at gøre, hvad der bliver sagt.

 

Kvalitetshundekiks

Gå efter kvalitet frem for pris, når du køber hundekiks til dit kæledyr. Billige hundekiks indeholder ofte underlødige tilsætningsstoffer, sukker og meget andet, din hund ikke har behov for. Sørg for at købe hundekiks med et så stort indhold af naturlige råvarer som muligt – og også gerne et stort indhold af fibre. Det holder din hund mæt i længere tid.


Lækre natursnacks

Hos MiniZoo finder du et stort udvalg af natursnacks til hunde – snacks til menneskets bedste ven, der udelukkende indeholder naturlige råvarer, og som er sunde og smager godt. Flere af dem hjælper med at rense hundens tænder og sørger også for at styrke gummer og kæber. De fleste hunde holder meget af bl.a. griseører, grisehaler, tørret kød og fisk. Brug okseører i stedet for griseører, hvis din hund har et par kilo for meget på sidebenene. Oksekød har nemlig en lavere fedtprocent.


Tandrensende hundeguf

På denne side finder du hundeguf med tandrensende effekt til både store og små hunde. Vælg mellem forskellige farver, former og smage, og glæd dig over, at din hunds mund holdes sund og frisk. Tandrensende hundeguf inkluderer bl.a. tyggeben, gnaveben og knogler, hvilket også hjælper til, at din hund styrker sine tænder og har noget at give sig til, hvis den keder sig. F.eks. når den er alene hjemme.

Er du på jagt efter reelt hundefoder, har vi det selvfølgelig også her på siden.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund