Hundesenge og kurve

Sov sødt lille vovse, og visselul … Ligesom mennesker elsker hunde at have en dejlig hundeseng eller hundekurv at putte sig i. Hundekurven er det trygge tilflugtssted med gennemgnaskede bamser, bløde tæpper og måske et tyggeben eller to. Her på siden finder du vores forskellige kategorier til hundesenge, hundekurve, hundetæpper, hundesofaer og alt muligt andet, din hund skal bruge, når det er puttetid. Vi har mange forskellige varianter i alle størrelser, farver og materialer, så du kan med garanti finde en, der passer ind i dit hjem og til din hund.

Hunde Tæpper og Måtter

Hundekurv og hundesenge

Hundepuder og madrasser

Hundesofa

Indendørs Hundehus og huler

Kølemåtter

Plast senge og fletkurve

Hundekurven – din hunds bedste ven

Som nævnt ovenfor er hundesengen eller -kurven et trygt tilflugtssted for din hund. Stedet, hvor den kan hvile sig oven på en lang gåtur eller mange mennesker i huset, og stedet, hvor den sover om natten. Hundesengen er tryg, og derfor er det også ideelt, hvis du kan tage den med dig, når du og din hund er ude at rejse. Det gør det nemmere for hunden at falde til på feriestedet.

 

Kurve og senge i forskellige materialer

Hundekurve og -senge fås i mange forskellige materialer – lige fra det hårdføre og hygiejniske plast og imiteret læder til blødt og lækkert stof. Vi har også hundekurve i flettet pil, hundesenge i nylon og flere andre materialer. Flettede hundekurve er en god, gammel klassiker, der aldrig går af mode. Den er smuk at se på, og den passer ind i langt de fleste hjem. Hvis du er i tvivl om, hvilken type kurv eller seng der passer bedst til din hund, er du altid velkommen til at kontakte os – så hjælper vi dig med at finde den perfekte soveplads til din hund.

 

Værd at bemærke ved køb af hundekurv og hundeseng

Når du køber en kurv eller seng til din hund, er det vigtigt, at du køber en, der er komfortabel og passer til din hunds størrelse og kropsfacon. Hellere købe en lidt for stor hundekurv end en, der er lidt for lille. For at gøre hundekurven ekstra blød, kan du fore den med bløde tæpper, en pude eller en madras. Hvis du på forhånd ved, at din hund kommer til at bruge sin hundekurv meget, når den er våd og/eller beskidt, kan det give god mening at vælge en kurv, der er nem at gøre ren. En hundeseng i nylon er f.eks. vaskbar, og en hundekurv i plast er nem at tørre af.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund