Hundeskåle

Hundeskåle til foder og vand er en vigtig ting til hjemmet, hvis du har hund. På denne side har vi samlet alle dem, vi har i sortimentet – de er meget forskellige, men har alle det til fælles, at de er i høj kvalitet. Vælg mellem dobbeltskåle, almindelige skåle, skåle af melamin, plast og/eller kunststof. Skålene fås med og uden motiver og i forskellige farver, størrelser og materialer. Så gå på jagt i vores store udvalg, og find præcis de skåle, som passer til dit hjem og din bedste ven.

Dobbelt skåle

Drikkeflaske

Foder og Vand automater

Skål

Skål i melamin

Underlag til Hundeskåle

Hundeskåle i forskellige materialer

Hundeskåle fås i forskellige materialer, bl.a. rustfrit stål, plast eller kunststof. Skålene i rustfrit stål har den fordel, at de er flotte af have stående, og så er det nemme at rengøre. Bakterier sætter sig ikke fast på rustfrit stål, så det er en hygiejnisk løsning. Vælger du en hundeskål i plast, får du samme rengøringsmæssige fordele som ved stål – og så kan du oven i købet vælge mellem mange forskellige motiver og farver.

 

Dobbelt eller enkelt hundeskål

Alle hunde har brug for både mad og vand, og skal derfor bruge to skåle. Men i stedet for at have to separate skåle, kan du vælge en praktisk dobbeltskål, hvor der er plads til både vand og foder. Især velegnet, hvis din hund har tendens til at vælte enten foder- eller vandskålen – en dobbeltskål er relativt kompakt og vanskelig at vælte.

 

Flotte og dekorative hundeskåle

En hundeskål behøver ikke at være kedelig. Her hos MiniZoo finder du mange forskellige skåle i flotte farver og med søde og sprælske motiver. Passer perfekt til det humoristiske og farverige hjem. Du kan også få hundeskåle i forskellige faconer, så din hund ikke får ørerne ned i maden, hver gang den spiser. Flere af hundeskålene kan i øvrigt gå i opvaskemaskinen, hvilket gør dem endnu nemmere at gøre rene.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund