Tilbehør til hunde

På denne side finder du en lang række tilbehør til hunde, som det nærmest ikke er til at undvære som hundeejer. Se bl.a. nærmere på vores hundeskilte, hømhøm-poser, løbetidsbind og -bukser, hundefløjter, mundkurve og tasker. Og meget mere. Savner du noget bestemt tilbehør til hunde, som du ikke umiddelbart finder her, er du altid velkommen til at kontakte os – så skal vi gøre vores bedste for at skaffe det til dig.

Elastikker og sløjfer

Godbidstasker

Høm høm poser og tilbehør

Her vogter jeg skilt

Hundefløjter og klikkere

Hundelem

Hundelygter

Løbetidsbind

Mundkurv

Svømmebassin og kølemåtter

Her vogter jeg!

Tydeligere kan det næsten ikke siges – investér i et klassisk advarselsskilt til huset og/eller haven, og slip af med ubudne gæster. Langt de fleste indbrudstyve har stor respekt for hunde, og har du et skilt, der signalerer, at du huser en af slagsen, er risikoen for indbrud markant mindre. Skiltene fås med forskellige hunderacer, så det er blot at vælge den, der passer til din hund.

 

Løbetidsbind og -bukser

Undgå, at din hund drypper indendørs, når den er i løbetid. Hos MiniZoo fører vi et stort udvalg af løbetidsbind og -bukser. Der er plads til halen, og de er lavet i bomuld, der er komfortabelt og blødt at have på. Husk at vaske bindene hyppigt (30 grader er fint). Mål din hunds livvide lige foran bagbenene for nemmest at finde den rigtige størrelse bind eller bukser.

 

De nødvendige hømhøm-poser

Som hundeejer er det ikke til at komme uden om hømhøm-poserne – i hvert fald ikke, hvis du ikke har planer om at gøre dig selv og din hund voldsomt upopulære blandt naboerne. Hos MiniZoo finder du flere forskellige typer poser, der gør det nemt at samle op efter din hund. Vælg mellem en række varierende størrelser, motiver og mængder. Og hvis du har behov for det, har vi også tasker til at have poserne i. På den måde bliver det nemt at holde styr på de poser, der er brugt, og dem, der ikke er.


Alt det andet til de firbenede
Hunden er vores bedste ven, og den skal derfor forkæles med ordentligt hundefoder, godbidder, hundlegetøj og alt det praktiske, der gør livet med hund både sjovt og let for alle parter. Her på siden har vi et stort udvalg af alt til hunden, og bestiller du over 600 kr., er fragten gratis, og du får leveret lige til døren. Er du i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sætter en  ære i at yde god, kompetent service, så livet med husdyr er så godt som muligt. Du kan enten ringe eller maile til os og er altid velkommen forbi en af vores butikker.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund