Foderskåle til katte

Katte er aktive dyr, der har brug for masser af mad og drikke – og gode skåle og/eller foderautomater at få det i. Her på siden finder du et bredt udvalg af foderskåle til din kat. Vi fører bl.a. klassiske stålskåle, en evergreen, der trods mange år på bagen stadig er de foretrukne blandt mange katteejere. Ud over stålskåle inkluderer vores udvalg af foderskåle til katte også smarte plastskåle, keramikskåle og fikse foder- og vandautomater. Uanset hvilken type foderskål du vælger til din kat, kan du altid være sikker på, at der er tale om et kvalitetsprodukt, når du køber den hos MiniZoo. Det er ganske simpelt et spørgsmål om, hvilken type skål du og din kat foretrækker.

Drikke og foderautomater

Keramikskål

Plastskåle

Stålskål

Underlag til katteskåle

Valg af skål

Som nævnt har vi et væld af forskellige skåle i flere farver, former og materialer. Det er en smagssag, om du og din kat foretrækker det ene eller det andet. Nogle katte har flade næser og har behov for en speciel skål for at spise. Andre katte elsker at tage maden ud af foderskålen og spise på gulvet. Det stiller høje krav til underlaget, og hvis du ikke synes om, at køkkengulvet bliver omdannet til tallerken, har du mulighed for at købe et skålunderlag, der beskytter gulvet og er hygiejnisk i brug. Tør det af med en fugtig klud, så er det fint og rent igen.

 

Drikke- og foderautomater

Klassiske foder- og drikkeskåle er én ting, mens drikke- og foderautomater er en ganske anden. Automaterne udmærker sig ved altid at have frisk mad og vand tilgængeligt for din kat – også selv om du ikke er hjemme. Her hos MiniZoo finder du en lang række vand- og madautomater i flere forskellige designs, så du kan finde en, der passer godt ind i dit hjem. Automaterne giver dig som katteejer en lagt større frihed, da du ikke behøver være hjemme på klokkeslæt for at fodre katten. Husk altid at gøre automaten grundigt ren, før du fylder den.

 

Dobbeltskåle

Når du alligevel skal have både en drikkeskål og en foderskål stående, så giver det god mening at kombinere de to i en smart dobbeltskål. Her er der plads til både foder og vand, og du slipper for at skulle holde styr på to skåle, der kan vælte og/eller skøjte rundt. Dobbeltskålene er både solide og robuste og er konstrueret på en måde, så de kun vanskeligt vælter.

 

Hvor skal jeg placere foder- og drikkeskåle?

Det korte svar er dér, hvor det passer bedst ind i forhold til dit hjem i al almindelighed og din kat i særdeleshed. Det lidt længere svar er, at skålene bør placeres ca. i centrum af din kats territorium – og ikke for tæt på kattebakken. Katte er meget renlige dyr, der ikke bryder sig om at spise dér, hvor de besørger. Og det er der jo sådan set ikke noget at sige til. Placér skålene et roligt sted, så din kat kan få ro, når det er spisetid. 

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund