Kattebure og transport af katte

Transport og katte er ikke den bedste kombination i verden. Størstedelen af alle katte bryder sig på inden måde om at blive transporteret, hvad enten det foregår i bil, bus, fly eller båd. Af og til kan det imidlertid være nødvendigt at transportere sin kat, og netop derfor er det så vigtigt, at du giver din kat de helt rigtige omgivelser til formålet – et godt kattebur eller en transportboks. På den måde bliver køreturen mindre skræmmende for din kat, og samtidig er den bedre beskyttet, hvis der skulle opstå en uønsket situation i trafikken. Hos MiniZoo finder du altid kattebure og kattebokse på lager i flere forskellige mål. Derved kan du altid få netop den boks eller det bur, der passer bedst til netop din kat. Se hele udvalget af udstyr til kattetransport i kategorierne nedenfor.

Transportbur til katte

Transporttasker til katte

Mange forskellige bure og transportkasser

Der findes et væld af forskellige transportbure og -kasser til katte, og her på siden finder du et stort udvalg af dem. I mange forskellige farver, former og materialer. Vores transportere er alle velegnet til bil, bus, båd, fly, cykel, mv., og de er naturligvis i høj kvalitet og kan holde til lidt af hvert.

 

Sikker transport

Når du transporterer din kat, er det vigtigt, at du transporterer den i noget, så den ikke bliver utryg. Her er en transportboks eller et transportbur en rigtig god løsning. I sådan en er katten sikker og tryg, og den har en sikker ’base’, den kan søge tilbage til, når den er ude af buret. Husk, at der altid skal være rigeligt med lufthuller i transportkassen, så undlad at bruge almindelige tasker, papkasser, mv. til transport af din kat.

 

Transportkasser i forskellige materialer

Vores transportkasser og –bure fås i mange forskellige materialer – lige fra slidstærk nylon til solid plast og charmerende pileflet. Vælg den kasse eller det bur, der passer bedst til dine behov og dit temperament, og husk, at størrelsen på buret/boksen skal passe til din kat. Transportkassen må ikke blive for lille, så din kat ligger trangt, men omvendt er det også vigtigt, at kassen ikke er for stor, så katten bliver utryg. Det er imidlertid en mulighed at fore med puder, tæpper, el. lign., hvis sidstnævnte skulle være tilfældet.

 

Tag katten med i bilen eller flyet

Hvis du skal have din kat med ud at køre, er det vigtigt, at du husker at spænde transportkassen fast, så din kat ikke kommer til skade, hvis du bliver nødt til at bremse hårdt op, eller bilen bliver påkørt. At have din kat i et bur mindsker samtidig risikoen for, at du bliver distraheret af en løs kat i bilen – det kan potentielt være livsfarligt. Skal du ud og flyve med din kat, bør du investere i et IATA-godkendt transportbur.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund