Kattefoder & Snacks

Der er mange steder, du kan gå på kompromis, når du holder kæledyr – men foderet er ikke et af dem! Når du køber kattefoder, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. Derved er du sikker på, at det indeholder den rigtige sammensætning af næringsstoffer og samtidig mætter og giver energi til dagens dont. Her på siden finder du en lang række forskellige typer kattefoder, der alle byder på de gavnlige egenskaber, der er med til at definere en sundt sammensat kost til din kat

Applaws kattefoder

Arion premium kattefoder

Mhims Kattefoder vådmad

MUSH B.A.R.F kattefoder

Natura Diet Kattefoder

Royal Canin kattefoder

Royal Canin Racespecifikt kattefoder

Snacks til katte

Vådmad til katte

Vitaminer og Mineraler

Kattefoder fra flere producenter

Vi forhandler kattefoder fra anerkendte mærker som Proplan, Hills, Applaws, Arion og Royal Canin. Alle fem mærker er kendt for deres førsteklasses kattefoder, hvor der ikke er gået på kompromis med noget – hverken næringsstoffer, vitaminer eller øvrigt indhold, der er nødvendigt for, at din kan trives optimalt. Hvis du har spørgsmål til, hvilken type foder der er det rette for netop din kat, er du altid velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice. Vi står altid klar med gode råd til, hvordan du fodrer din kat korrekt.

 

Er der forskel på kattefoder?

Kattefoder er ikke bare kattefoder – alt efter din kats race, størrelse og alder har katte behov for noget særligt. Der er stor forskel på, om du har en steriliseret/kastreret kat, en langhåret kat, en stor racekat (main coon eller norsk skovkat), en kat med sart mave, en kat med for meget på sidebenene eller noget helt sjette. Alle katte har behov for noget særligt, og her hos MiniZoo finder du det, du skal bruge.

 

Korrekt fodring gennem livet

Brug altid killingefoder, når din kat er lille og ny. Det er med til at give den en god start på livet og stimulere fordøjelse og muskler bedst muligt. Når din kat er blevet voksen, skal du vedligeholde den opbyggede muskelmasse med kattefoder, der passer til kattens alder og størrelse. Som ældre kat har din kat behov for mere energi, end da den var ung – det skyldes primært, at ældre katte har svært ved at optage energien fra foderet.

 

Bliv skavanker kvit med det rette foder

Hvis din kat er ramt af hyppige hårbolde, dårlig mundhygiejne eller hud- eller pelsproblemer, så kan korrekt fodring ofte være med til at afhjælpe lidelserne. Det kræver blot, at du sætter målrettet ind og anskaffer dig foder, der er specifikt udviklet til den pågældende skavank. Hud- og pelsproblemer forsvinder som regel med foder, der indeholder masser af omega 3- og 6-olier.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund