Kattehjem

Alt, hvad der kan gøre livet som huskat – og ejer til en huskat – lidt lettere, er værd at investere i. Ikke? Her på siden finder du flere forskellige produkter, der gør netop dét. Vi sælger bl.a. en række varianter af den klassiske kattelem, så din kat nemt kan smutte ud og ind ad huset, som det passer den. Var det f.eks. noget med en kattelem, hvor det kun er din kat, der kan komme ind, og ikke alle nabolagets katte, via en sender i halsbåndet? Hvis du er på udkig efter et hyggeligt og blødt hjem til katten, så kan vi også hjælpe med dét – vi har flere forskellige kattekurve, hvor din kat kan få lidt privatliv, når den har brug for det. Kurvene er fremstillet i holdbare materialer, så de kan klare almindelig dagligdags slitage, og de er foret med blødt stof, så katten ligger behageligt. Du finder også kattesenge, kattehuler, mv. her på siden – klik på underkategorierne nedenfor.

Katte senge og huler

Kattelem

Kurv til katte

Huler til katte

Katte er egenrådige dyr, som godt kan lide at være sin egen herre. Derfor har din kat brug for et sted, hvor den kan være i fred uden at blive forstyrret. I en kattehule ligger de alene og væk fra den generelle leben i hjemmet – et trygt sted, der er kattens eget. Her hos MiniZoo finder du et bredt udvalg af kattesenge og huler til katte, der alle er bløde og komfortable for din kat. De fås i forskellige designs, farver og størrelser, og mange af dem egner sig fint til at have stående i f.eks. stue eller køkken, så katten kan være sammen med jer, selv om den er lidt tilbagetrykket.

 

Kattekurve og puder til katte

Lige som hunde har katte behov for et blødt fristed, de kan trække sig tilbage til. Faktisk har katte generelt behov for flere små ’gemmesteder’, og derfor kan du meget vel have behov for både en kattekurv og en kattehule. Kattekurven fungerer som din kats seng – og er også en glimrende substitut for sofa eller lænestol – og det er vigtigt, at den står et roligt sted; gerne lidt lunt, hvis det kan lade sig gøre. Du kan lægge en blød pude og/eller et tæppe i bunden af kurven, så din kat få lidt ekstra komfort – hos MiniZoo finder du både kurve og puder i mange forskellige materialer, farver og størrelser. Alle naturligvis i høj kvalitet med stor slidstyrke. Puderne er naturligvis vaskbare, så du kan putte dem i vaskemaskinen, hvis de bliver så beskidte, at almindelig støvsugning/aftørring med en klud ikke kan klare det.

 

Radiatorseng

Til den ekstra kuldskære kat – eller bare til katten, der skal have det lidt ekstra godt – kan du købe en radiatorseng. Det er kort og godt en form for køje, du hægter på radiatoren; Den rene luksus for katte, der elsker at putte lune steder. Radiatorsengen fylder ikke meget og er meget diskret, og du giver din kat en dejlig hvileplads i vintermånederne tæt på familien.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund