Plejemidler til katte

Det er nemt at være katteejer, men af og til kan der tilstøde ting, som det ikke er til at komme uden om – med mindre du altså har de rette remedier og plejemidler. Her på siden finder du en række underkategorier, hvori du kan vælge mellem så godt som alle de forskellige plejemidler, du skal bruge, for at din kat trives bedst muligt. Udvalget inkluderer naturligvis også plejemidler til behandling af lopper og andet utøj, samt sakse og kamme til at holde din kats pels ren og fin. Hvis din kat ikke når udenfor – eller i kattebakken – i tide, har vi også en række effektive plejemidler mod urinlugt. Samtlige plejemidler til katte hos MiniZoo er i førsteklasses kvalitet og fås til en god pris.

Adfærd

Kattegræs

Klippemaskine

Loppe og flaatmidler til Katte

Midler Imod Utøj

Plejemidler og pelspleje til katten

Urin og lugtfjerner efter Katte

Kattegræs

Katte kan godt lide at spise græs – det renser både hals og tarmsystem og er en naturlig trang, der ikke umiddelbart kan undertrykkes. Heller ikke, selv om din kat ikke har adgang til græs. Du kan med fordel tilbyde din kat kattegræs i stedet – på den måde slipper du også for, at din kat tygger i potteplanterne – som i øvrigt også kan være giftige for den. Med fast adgang til kattegræs kaster din kat jævnligt hårbolde op og har græs i sin afføring, hvilket er helt almindeligt for en sund og rask kat. Kattegræs indeholder desuden også folinsyre, der er gavnligt for din kat og dens helbred.

 

Loppe- og flåtmidler

Lige som øvrige kæledyr kan din kat få lopper eller blive bidt af en flåt. Ubehageligt for alle parter, men desværre ikke ualmindeligt, og der er hjælp at hente her hos MiniZoo, hvor du finder en lang række loppe- og flåtmidler til din kat. Loppemidlerne gives efter kattens vægt – husk at bruge den rigtige type loppemiddel, og overdosér aldrig, da det kan skade din kat. Enkelte loppemidler doseres ikke efter vægt – læs altid indlægssedlen, og spørg os gerne til råds, hvis der er noget, du er i tvivl om. Både når det gælder flåter og lopper, er det vigtigt at forebygge angreb – du finder flere forskellige præparater til formålet her.

 

Pelspleje til katte

Det er værd at investere både tid og penge i at pleje din kats pels – det betaler sig i det lange løb. Her på siden finder du mange forskellige børster, så der er helt sikkert også en, der passer til din kats pelstype. En almindelig huskat har tendens til at fælde meget, så det er en god idé at børste den jævnligt – f.eks. en gang om ugen. Ud over at mindske fældningen giver det også du og din kat en stille og nærværende stund. Hvis din kat har lang pels, og den ikke er blevet plejet længe, kan der være kommet så store filtre, at de ikke kan redes ud. Vi har børster og karter, der klarer selv genstridige filtre, men står det alt for slemt til, er der ikke andet for end at klippe filtrene af. Husk derfor at børste din kat jævnligt.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund