Foderskåle og vandskåle til terrarier

Du har terrariet. Du har krybdyret. Du har måske endda også sørget for dekoration til kæledyret. Nu mangler du sådan set bare foder- og vandskåle, for krybdyr kræver regelmæssig mad og drikke for optimal trivsel. Klik ind på den kategori, du gerne vil se nærmere på: Vores udvalg af både foder- og vandskåle til terrarier er stort, og der er noget for enhver smag – og til enhver type krybdyr.

Terrarie foderskåle

Terrarie vandskåle

Terrarie-foderskåle

Vores foderskåle til terrarier fås i flere forskellige udformninger, størrelser og farver i høj kvalitet og uden skarpe kanter eller andet, der kan skade krybdyret. Brug dem til at lægge tørfoder eller melorm i – derved holdes bunden af terrariet lugtfrit og rent for uspist mad. Hos MiniZoo fører vi flere forskellige mærker, og uanset hvilken stil, du har indrettet dit terrarium i, vil du opdage, at der er en foderskål, som passer til. Hvis du er træt af at skulle indkøbe levende foder hele tiden, kan du investere i en ExoTerra vibrator-foderskål, der – som navnet antyder – vibrerer, når du trykker på den medfølgende fjernbetjening. Brug tørrede insekter, der fås på dåse, til at komme i foderskålen. De holder længe og lugter ikke.

 

Terrarie-vandskåle

Her hos MiniZoo har vi flere forskellige vandskåle i divergerende størrelser og former. Kvaliteten er høj, og designet er lavet på en måde, så ingen af vandskålene kan gøre skade på terrariets beboere. Vi har vandskåle, der egner sig til enhver form for krybdyr, så du kan med garanti finde en, der også passer til dit. Vandskålene bruges, logisk nok, så krybdyret kan drikke fra den, men den bruges også til hamskifte. Når krybdyret skifter ham, lægger de fleste typer krybdyr sig i vandet. Vandet hjælper med et nemmere og bedre hamskifte og et sundere kæledyr. Husk altid at tjekke luftfugtigheden i terrariet under hamskifte – også selv om du har en stor vandskål stående.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund