Huler til terrarier

I naturen har krybdyr et utal af steder at gemme sig – i trækroner eller ved træets rødder, mellem sten eller mange andre hulelignende steder. Det er trygt for dyret at have et sted at fortrække hen, når det skal hvile – eller når det skal flygte fra fjender. I terrariet har krybdyret forhåbentlig ingen fjender, men derfor kan det alligevel være rart med et sted at gemme sig. Her kunne en af vores mange forskellige terrariehuler være en mulighed ?

Huler

Huler

De huler, du finder her hos MiniZoo kan bruges til alle typer reptiler, lige fra skægagamer og slanger til gekkoer, frøer, kamæleoner. Og mange flere. Hulerne fås i forskellige størrelser og materialer og er fremstillet af en række anerkendte producenter. Så uanset om dit kæledyr er småt eller stort, kan du finde et godt gemmested til det her. Vi har også flydende øer til skildpadder, krabber, mv. – den skal blot fæstnes på glasset med sugekopper, hvorefter den følger vandniveauet i terrariet.

 

Tunnelhuler

Tunnelhuler er både sjove, hyggelige og trygge for dit/dine krybdyr. Lige som med de traditionelle huler til terrariet kan du få vores tunnelhuler i flere forskellige typer, størrelser, mærker og materialer, så den passer perfekt til lige netop dit kæledyr. Desuden har vi en hule med magnet til at sætte på terrariets glas, så du kan tage et kig på dit kæledyr, når det ligger og putter sig inde i hulen.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund