Terrarier og terrarielamper

Uanset om du er ny, erfaren eller kommende krybdyrejer, har du brug for et terrarium i god kvalitet. Terrariet er krybdyrets hjem og skal passe både i størrelse, udformning og materiale til netop dit kæledyr. Her på siden finder du alt inden for terrarier og terrarielamper – og hvis du ikke umiddelbart kan finde et terrarium i de mål, du gerne vil have, kan vi specialbygge et til dig. Fordi der er så mange forskellige terrarier og lamper, har vi delt dem op i underkategorier nedenfor – så er det nemmere at bevare det store overblik.

Aluminiums Armaturer

Aluminiumsterrarier

Glasterrarier

Lamper

Netterrarier

Plastterrarier

Sumpskildpadde Terrarium

Terrarieborde

Terrarier til alt og alle

Flot og stilrent, stort og high-tech, praktisk og nemt at håndtere, eller noget helt fjerde. Vores terrarier kan rumme alle typer krybdyr og kan nemt og elegant indgå i enhver stil – uanset om du foretrækker de stringente, moderne aluminiumterrarier, de elegante glasterrarier eller de praktiske og robuste plastterrarier. Derudover har vi terrariearmaturer og -lamper, der passer til, så du kan få et nyt hjem til dit kæledyr i præcis den stil, du foretrækker.

 

Vores terrarier egner sig til stort set alle former for reptiler – slanger, skægagamer, leguaner, edderkopper, tusindben, vandrende pinde, knælere, div. gekkoer, skink, varaner, skildpadder, kamæleoner og mange mange andre.

 

Specialbyggede terrarier

Nogle krybdyrsejere foretrækker terrarier i helt specielle mål, der bedst opfylder kravene til netop deres kæledyr. Hvis du har specifikke ønsker til mål, tilbyder vi at specialbygge dit terrarium – bemærk blot, at der er en lidt længere leveringstid på denne type.

 

Hvis du er i tvivl om, hvilke mål dit nye terrarium skal have, for at dit kæledyr får de bedst mulige levevilkår, er du altid velkommen til at ringe eller besøge os i en af vores butikker. Så kan vi råde og vejlede dig og sammen sikre, at du træffer det helt rigtige valg.

 

Terrarielamper

Lamper i terrariet sikrer, at dit krybdyr har den rette mængde lys i forhold til dets naturlige behov. Vælg den pære, der passer til arten på netop dit krybdyr – derved udgør lamperne ingen fare for dyret; heller ikke, hvis det kravler op på dem.

Få del af de spænende nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag mails omkring gode tilbud og rabatter.

Hund